Pizza čtyř sýrů

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 120 g Sýr Parmezán
  • 120 g Sýr Gorgonzola
  • 500 g Těsto na pizzu
  • 120 g Sýr Gruyére
  • 250 g Mozzarella
  • 2 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Olej olivový
  • 4 polévková lžíce Omáčka rajčatová
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1778 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 74 g
  • Sodík 2824 mg
  • Bílkoviny 95 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 166.8 mg
  • Draslík 476.9 mg
  • Vláknina 11100 mg
  • Vitamín A 11100 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.5 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Těsto připravíme dle návodu na obalu a rozválíme ho na plech.

  • 2

    Mozzarelu a gorgonzolu nakrájíme na malé kostičky. Gruyére a parmezán nastrouháme. Česnek nakrájíme na co nejvíce tenké plátky.

  • 3

    Pizzu potřeme rajčatovou omáčkou. Na omáčku nasypeme sýry a vše ještě osolíme a opepříme. Na závěr pizzu pokapeme olivovým olejem.

  • 4

    V troubě pečeme cca 25 minut při teplotě 200 stupňů Celsia.

Komentáře k receptu