Bůček v pivním těstíčku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 120 g Sýr Eidam cihla 30%
  • 600 g Vepřový bok
  • 100 g Mouka pšeničná hladká
  • 250 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • 41.67 ml Olej rostlinný
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 0.25 kávová lžička Kmín mletý
  • 2 polévková lžíce Tuk
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1146 kcal
  • Sacharidy 21 g
  • Tuky 105 g
  • Sodík 160 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 117.5 mg
  • Draslík 283.9 mg
  • Vláknina 98.8 mg
  • Vitamín A 98.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.5 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nepříliš tučný bůček nakrájíme na středně silné plátky, osolíme, opepříme a obalíme v těstíčku. Smažíme v rozpáleném tuku.

  • 2

    Na těstíčko v míse vymícháme strouhaný sýr, pivo a mouku.

Komentáře k receptu