Nové brambory s domácí tatarkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1200 g Brambory
  • 40 g Cibule
  • 40 g Okurky nakládané
  • 15 g Kapary
  • 100 g Majonéza
  • 4 ml Worcester (worcesterská omáčka)
  • 10 ml Jogurt bílý
  • 12 ml Hořčice
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 267 kcal
  • Sacharidy 44 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 429 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 44 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 1264.9 mg
  • Vláknina 15869.8 mg
  • Vitamín A 15869.8 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 35.2 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory vydrhneme a uvaříme ve slupce ve vroucí osolené vodě. Cibuli oloupeme a pokrájíme, stejně jako okurky, na drobné kousky.

  • 2

    Okurky smícháme s majonézou, jogurtem, cibulí, kapary, hořčicí a worcesterskou omáčkou. Osolíme a opepříme. Brambory servírujeme společně s miskou tatarky.

Komentáře k receptu