Pappardele se sýry

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Sýr Parmezán
  • 5 g Sůl
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 60 g Sýr Čedar
  • 125 g Olivová pasta černá
  • 400 g Těstoviny Pappardelle
  • 50 g Sýr Jarlsberg
  • 2 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Olej olivový
  • 4 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 664 kcal
  • Sacharidy 80 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 845 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 80 g
  • Cholesterol 31.4 mg
  • Draslík 52.1 mg
  • Vláknina 6567.5 mg
  • Vitamín A 6567.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.8 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme a vrátíme do hrnce.

  • 2

    Olivový olej, drcený česnek a pastu ze zelených oliv přidáme k těstovinám. Potom přidáme smetanu a pepř a znovu promícháme. Do zapékací mísy dáme těstoviny.

  • 3

    Těstoviny posypeme třemi druhy sýra. Pečeme bez pokličky asi 20 minut, až se sýry rozpustí a vytvoří na pokrmu křupavou kůrčičku.

Komentáře k receptu