Telecí játra s bylinkovým máslem (minutka)

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 150 g Citrony
  • 1000 g Játra telecí
  • 20 g Sůl
  • 5 g Máslo bylinkové
  • 6.86 ml Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 152 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 853 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 334 mg
  • Draslík 329.9 mg
  • Vláknina 1410 mg
  • Vitamín A 1410 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0.1 mg
  • Vitamín C 12.3 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Telecí játra opláchneme a očistíme. Nakrájíme je na řezy, mírně naklepeme, okraje nařízneme a játra po obou stranách rychleji opečeme na horkém oleji.

  • 2

    Opečené řezy mírně osolíme.

  • 3

    Nakonec navrch položíme oloupaný plátek citronu a dávku bylinkového másla.

Komentáře k receptu