Salát z konzervovaného tuňáka s grapefruitem

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Tuňák v oleji
  • 200 g Celer sterilovaný
  • 0.5 ks Grapefruity
  • 1 polévková lžíce Hořčice gurmánská
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 167 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 219 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 11.3 mg
  • Draslík 372.6 mg
  • Vláknina 4000 mg
  • Vitamín A 4000 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 26.5 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V míse promícháme přecezený a okapaný celer (část nálevu dáme stranou) s grapefruitem, který jsme zbavili kůry, vyloupali a rozdělili na kousky. Nálev rozmícháme s hořčicí a nalijeme na celer s grapefruitem. Z tuňáka slijeme olej a na talíři rozdělíme na menší kousky a klademe na salát do mísy.

Komentáře k receptu