Polévka rybí s chilli

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 15 g Houby Shitake sušené
  • 100 g Hrášek
  • 100 g Bambusové výhonky
  • 400 g Filé rybí
  • 1 ks Cibule
  • 1.2 l Vývar zeleninový
  • 3 polévková lžíce Chilli omáčka
  • 3 polévková lžíce Omáčka sojová světlá
  • 2 polévková lžíce Koriandr čerstvý
  • 2 polévková lžíce Olej slunečnicový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 348 kcal
  • Sacharidy 34 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 1795 mg
  • Bílkoviny 52 g
  • Uhlovodany 34 g
  • Cholesterol 5.4 mg
  • Draslík 728.2 mg
  • Vláknina 10942.8 mg
  • Vitamín A 10942.8 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 33 mg
  • Vitamín E 3.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do velké mísy dáme houby, nalijeme na ně dostatek vody, aby byly pokryté, necháme 5 minut stát. V cedníku je necháme okapat a poté nakrájíme na větší kousky.

  • 2

    Ve velké pánvi rozpálíme olej, přidáme nakrájenou cibuli a smažíme 5 minut. Přidáme hrášek, bambusové výhonky, chilli omáčku, sójovou omáčku a vývar, uvedeme do varu. Přidáme koriandr a tresku, necháme 5 minut vařit, aby se ryba důkladně provařila.

  • 3

    Polévku nalijeme do misek, ozdobíme koriandrem a podáváme horkou.

Komentáře k receptu