Filé s česnekem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Filé z aljašské tresky
  • 40 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 250 ml Voda pitná
  • 0.5 kávová lžička Sůl mořská
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Kmín celý
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 2 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 206 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 250 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 73 mg
  • Draslík 47.4 mg
  • Vláknina 965.5 mg
  • Vitamín A 965.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.6 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme omyté, na plátky nakrájené filé a osmahneme. Potom filé vidličkou roztrháme na malé kousky, přidáme prolisovaný česnek, mořskou sůl a kmín. Podlijeme trochou vody a podusíme chvíli pod pokličkou.

  • 2

    Před koncem dušení vmícháme kečup a nastrouhaný sýr.

  • 3

    Podáváme s pečivem nebo s chlebem.

Komentáře k receptu