Čevapčiči se sýrem

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Maso mleté - mix
  • 100 g Strouhanka
  • 200 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 200 ml Olej rostlinný
  • 1 kávová lžička Hořčice plnotučná
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1097 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 100 g
  • Sodík 288 mg
  • Bílkoviny 34 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 96.3 mg
  • Draslík 81.9 mg
  • Vláknina 2089.8 mg
  • Vitamín A 2089.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 4.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mleté maso v míse osolíme a opepříme. Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, vejce, strouhanku, nastrouhaný sýr a hořčici. Vše dobře promícháme.

  • 2

    Ze směsi tvarujeme menší válečky a smažíme je na pánvi na rozpáleném oleji po všech stranách.

  • 3

    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře k receptu