Jehněčí s fazolemi a zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 727 kcal
- Sacharidy 23 g
- Tuky 41 g
- Sodík 326 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 23 g
- Cholesterol 200 mg
- Draslík 356.9 mg
- Vláknina 7477.5 mg
- Vitamín A 7477.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2376.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na 40 ml oleje osmažíme polovinu jehněčího na kostky dozlatova. Přendáme ho na talíř a pokračujeme tak i se zbytkem masa.
-
2
Na zbytku oleje osmažíme kostičky cibule a po pěti minutách tam vrátíme maso. Přidáme stroužky česneku ve slupce, bobkový list, papriku, sherry. Přikrytou směs povaříme až dvě hodiny doměkka. Deset minut před koncem přidáváme fazole.
-
3
Pokrm podáváme s bazalkou.