Obalovaný camembert

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 120 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
  • 200 g Strouhanka
  • 200 ml Olej rostlinný
  • 3 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1633 kcal
  • Sacharidy 89 g
  • Tuky 126 g
  • Sodík 803 mg
  • Bílkoviny 37 g
  • Uhlovodany 51 g
  • Cholesterol 404 mg
  • Draslík 216.6 mg
  • Vláknina 7950 mg
  • Vitamín A 7950 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 10.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Camembert rozdělíme na 4 kousky, a poté je obalíme v hladké mouce, vejcích a ve strouhance.

  • 2

    Na pánvi si rozehřejeme olej a opatrně vkládáme jednotlivé kousky tak, aby se vzájemně nedotýkaly. Smažíme po obou stranách 2-3 minuty.

Komentáře k receptu