Špaldovo - datlové hvězdičky v čokoládové polevě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 451 kcal
- Sacharidy 55 g
- Tuky 25 g
- Sodík 37 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 34 g
- Cholesterol 21.6 mg
- Draslík 253.2 mg
- Vláknina 9875 mg
- Vitamín A 9875 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.9 mg
- Vitamín E 1.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 21.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Všechny suroviny zpracujeme na hladké těsto, zabalíme do fólie a necháme přes noc odpočinout v chladu.
-
2
Vyválíme plát a vykrájíme hvězdičky.
-
3
Přendáme na plech s pečícím papírem a pečeme na 170°C. Vytáhneme ještě měkké, po vychladnutí ztuhnou.
-
4
Poléváme rozpuštěnou polevou a zdobíme lískovým oříškem.
-
5