Brynzová polévka s nudlemi a slaninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 50 g Slanina vepřová
  • 200 g Sýr Brynza
  • 100 g Nudle široké
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 237 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 246 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 6.8 mg
  • Draslík 25.5 mg
  • Vláknina 149.6 mg
  • Vitamín A 149.6 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.1 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Široké nudle uvaříme v osolené vodě, scedíme a odvar necháme stranou.

  • 2

    Brynzu nasypeme do vařící vody, rozvaříme, podle chuti osolíme. Přilijeme horký odvar z nudlí, přidáme uvařené nudle, nakonec rozškvařenou, na kostičky nakrájenou slaninu a mletou papriku. Vše chvíli povaříme.

  • 3

    Podáváme se slaným pečivem.

Komentáře k receptu