Brynzová polévka s nudlemi a slaninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 237 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 14 g
- Sodík 246 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 6.8 mg
- Draslík 25.5 mg
- Vláknina 149.6 mg
- Vitamín A 149.6 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.1 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Široké nudle uvaříme v osolené vodě, scedíme a odvar necháme stranou.
-
2
Brynzu nasypeme do vařící vody, rozvaříme, podle chuti osolíme. Přilijeme horký odvar z nudlí, přidáme uvařené nudle, nakonec rozškvařenou, na kostičky nakrájenou slaninu a mletou papriku. Vše chvíli povaříme.
-
3
Podáváme se slaným pečivem.