Zeleninová polévka s Tofu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 154 kcal
- Sacharidy 22 g
- Tuky 90 g
- Sodík 94 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 18 g
- Cholesterol 1 mg
- Draslík 501.9 mg
- Vláknina 13157.5 mg
- Vitamín A 13157.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 69 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupeme mrkev, celer a petržel, nakrájíme na kostičky, uvaříme v litru vody do měkka. Chvíli před koncem varu přidáme omytý, na kolečka pokrájený pórek a oloupanou, na nudličky rozkrájenou kedlubnu. Povaříme asi 5 minut.
-
2
Tofu krájíme na kostičky, osmahneme na másle a přidáme do polévky. Nakonec podle chuti přilijeme sójovou omáčku.