Bulharská rybí pomazánka

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Filé z aljašské tresky
  • 50 g Majonéza
  • 1 špetka Sůl
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 138 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 120 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 25 mg
  • Draslík 19.9 mg
  • Vláknina 189 mg
  • Vitamín A 189 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.6 mg
  • Vitamín E 1.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Filé uvaříme, jemně nasekáme, osolíme. Přidáme utřený česnek a nadrobno nasekanou petrželku.

  • 2

    Nakonec zlehka vmícháme majonézu a pomazánku necháme vychladit.

Komentáře k receptu