Valenciánská treska
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 361 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 6 g
- Sodík 260 mg
- Bílkoviny 52 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 284.8 mg
- Draslík 138.8 mg
- Vláknina 3200 mg
- Vitamín A 3200 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.7 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do hlubší zapékací mísy (vymazané máslem) vložíme omyté a osolené porce filé. Přidáme lžíci protlaku, vrstvu koleček cibule osmažených na oleji a nakonec vrstvu dušené rýže.
-
2
Vrstvy střídáme a vrchní vrstvu - rýži - polijeme rozpuštěným zbylým máslem. Dáme do trouby péct.
-
3
Pokrm poklademe na kolečka nakrájenými, ještě teplými vařenými vejci.