Valenciánská treska

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 2.8 g Máslo čerstvé
  • 300 g Rýže dušená
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Cibule
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 1 kg Filé z aljašské tresky
  • 2 polévková lžíce Protlak rajčatový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 361 kcal
  • Sacharidy 24 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 260 mg
  • Bílkoviny 52 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 284.8 mg
  • Draslík 138.8 mg
  • Vláknina 3200 mg
  • Vitamín A 3200 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.7 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do hlubší zapékací mísy (vymazané máslem) vložíme omyté a osolené porce filé. Přidáme lžíci protlaku, vrstvu koleček cibule osmažených na oleji a nakonec vrstvu dušené rýže.

  • 2

    Vrstvy střídáme a vrchní vrstvu - rýži - polijeme rozpuštěným zbylým máslem. Dáme do trouby péct.

  • 3

    Pokrm poklademe na kolečka nakrájenými, ještě teplými vařenými vejci.

Komentáře k receptu