Kuře po navarsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 10 g Cibule
  • 10 g Mrkev kořen
  • 10 g Olej stolní
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.25 ks Kuře
  • 1 polévková lžíce Sardelová pasta
  • 2 polévková lžíce Víno bílé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1066 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 101 g
  • Sodík 1074 mg
  • Bílkoviny 80 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 324.4 mg
  • Draslík 827.2 mg
  • Vláknina 942 mg
  • Vitamín A 942 mg
  • Vitamín B6 1.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.5 mg
  • Vitamín E 1.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytou a osolenou porci kuřete vložíme na rozehřátý olej a pečeme v troubě. Po chvíli potřeme maso sardelovou pastou a během pečení je poléváme šťávou a horkou vodou.

  • 2

    Měkké kuře vyjmeme z trouby, přidáme na proužky nakrájenou mrkev, cibuli, vývar a víno. Necháme přejít varem.

Komentáře k receptu