Kotlety plněné celerem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 0.5 ks Celer bulvový
  • 1 ks Olej stolní
  • 4 ks Vepřové kotlety
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1 polévková lžíce Bylinky čerstvé - svazek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 2435 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 259 g
  • Sodík 154 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 209 mg
  • Draslík 474 mg
  • Vláknina 1778.3 mg
  • Vitamín A 1778.3 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.6 mg
  • Vitamín E 2.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do omytých kotlet nařízneme kapsu a okraje několikrát nařízneme. Maso lehce naklepeme, osolíme a dobře opepříme.

  • 2

    Každou kotletu naplníme 1 lžící nastrouhaného celeru smíchaného s nasekanými bylinkami. Kotlety obalíme v mouce.

  • 3

    Připravené maso zvolna upečeme na rozehřátém tuku po obou stranách doměkka.

Komentáře k receptu