Omeleta plněná směsí s rybím filé

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 3.2 g Máslo čerstvé
  • 70 g Pórek
  • 400 g Zelí hlávkové bílé
  • 80 g Žampiony čerstvé
  • 25 g Solamyl
  • 200 g Filé rybí
  • 150 ml Voda pitná
  • 100 ml Olej rostlinný
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 10 ks Vejce slepičí
  • 3 polévková lžíce Omáčka sójová
  • 5 polévková lžíce Víno červené
  • 2 polévková lžíce Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 439 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 32 g
  • Sodík 337 mg
  • Bílkoviny 33 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 491.4 mg
  • Draslík 375.8 mg
  • Vláknina 4824 mg
  • Vitamín A 4824 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 31.3 mg
  • Vitamín E 3.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce rozšleháme se solí, na másle usmažíme omelety a držíme je na teple.

  • 2

    Žampiony, pórek očistíme a nakrájíme nadrobno. Zelí očistíme, zbavíme zvadlých listů, spaříme a nakrájíme na kostičky. Rybí filé uvaříme na páře a rozebereme nadrobno.

  • 3

    Víno smícháme s vodou, sójovou omáčkou, solí a solamylem.

  • 4

    Směs zeleniny osmažíme, přidáme rybu, chvíli ještě smažíme. Poté zalijeme vinnou směsí a za stálého míchání necháme srazit.

  • 5

    Omelety podáváme plněné žampionovou směsí.

Komentáře k receptu