Moderní gnocchi "po staročesku" podle Ládi Hrušky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 194 kcal
- Sacharidy 28 g
- Tuky 8 g
- Sodík 604 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 28 g
- Cholesterol 20 mg
- Draslík 334.5 mg
- Vláknina 5803.8 mg
- Vitamín A 5803.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 25.3 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli i slaninu nakrájíme na drobné kostičky a na pánvi společně asi 5 minut orestujeme.
-
2
Přidáme propláchnuté zelí, osolíme, ochutíme kmínem a cukrem a podlijeme vodou. Necháme podusit asi 15 minut než zelí změkne.
-
3
Gnocchi připravíme podle návodu uvedeném přímo na výrobku a slijeme. Nakonec uvařené gnocchi promícháme se směsí zelí a slaniny.