Růžičková kapusta se sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 198 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 10 g
- Sodík 605 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 17 mg
- Draslík 29 mg
- Vláknina 10617.2 mg
- Vitamín A 10617.2 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.4 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěnou, omytou růžičkovou kapustu uvaříme v osolené a mírně oslazené vodě tak, aby zůstala na skus pevná.
-
2
Na rozehřátém oleji opečeme prolisovaný česnek, vložíme kapustu, krátce ji po všech stranách opečeme. Podle chuti osolíme, opepříme a před podáváním silně posypeme nastrouhaným Parmazánem.
-
3
Takto upravená kapusta je vhodnou přílohou k masům.