Vepřové maso s červeným zelím a jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 441 kcal
- Sacharidy 31 g
- Tuky 23 g
- Sodík 230 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 31 g
- Cholesterol 88.8 mg
- Draslík 504 mg
- Vláknina 10950 mg
- Vitamín A 10950 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 78.2 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3163.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso omyjeme, osolíme a upečeme do poloměkka. Přidáme na proužky nakrájené zelí a dusíme společně doměkka.
-
2
Potom přidáme nahrubo nakrouhaná jablka, přisolíme a vše ještě podusíme.
-
3
Nakonec přilijeme víno a necháme přejít varem.