Rychlý tuňákový salát s červeným zelím
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 273 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 14 g
- Sodík 545 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 34 mg
- Draslík 222.5 mg
- Vláknina 3939 mg
- Vitamín A 3939 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 51.3 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Konzervovaného tuňáka ve vlasní šťávě scedíme, maso dáme do mísy. Přidáme k němu na kolečka pokrájenou lahůdkovou cibulku, nastrouhané červené čerstvé zelí a na kostičky pokrájený přírodní sýr. Přidáme zakysanou smetanu, podle chuti sůl a pepř. Salát dobře promícháme a hned ho servírujeme.