Pestrý zelný salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 230 kcal
- Sacharidy 23 g
- Tuky 188 g
- Sodík 217 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 295.1 mg
- Vláknina 10276 mg
- Vitamín A 10276 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.9 mg
- Vitamín E 2.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jablko rozkrojíme, zbavíme jádřince, omyjeme a nakrájíme na tenké nudličky. Mrkev oškrábeme, omyjeme a najemno ji nastrouháme. Čínské zelí opláchneme studenou vodou a nakrouháme najemno.
-
2
V misce smícháme majonézu, kmín, citronovou šťávu a sůl.
-
3
Připravené jablko, zelí a mrkev smícháme ve velké míse, přilijeme hustou zálivku, vše dobře promícháme a podáváme.