Skopové s kapustou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 419 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 28 g
- Sodík 591 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 8.5 mg
- Draslík 268.7 mg
- Vláknina 2685 mg
- Vitamín A 2685 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 48.8 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso očistíme, odblaníme, stáhneme lůj. Na pekáč vložíme nakrájený lůj, kostičky slaniny a necháme rozpustit, přidáme nakrájenou cibuli, okurku, kapustu, maso potřené solí a drceným česnekem, podlijeme a dusíme doměkka. Hotové maso dáme do trouby, zapečeme, přebytečný tuk slijeme, šťávu propasírujeme a dokořeníme.