Vepřové závitky se zelím
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 390 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 27 g
- Sodík 70 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 91.5 mg
- Draslík 319 mg
- Vláknina 6489.8 mg
- Vitamín A 6489.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 50.6 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3162.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Naklepeme maso, osolíme a opepříme. Doprostřed každého plátku masa dáme zelí. Maso srolujeme a propíchneme jehlou, aby plátek držel pohromadě.
-
2
Do papiňáku dáme olej a závitky podusíme. Potom je přendáme na talíř a v papiňáku osmahneme cibulku. Vrátíme závitky zpět, maso podlijeme vodou a zakryjeme poklicí.
-
3
Dusíme do změknutí.