Hrášek po francouzsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 180 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 7 g
- Sodík 68 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 23 g
- Cholesterol 9 mg
- Draslík 398.5 mg
- Vláknina 13962.8 mg
- Vitamín A 13962.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 55.9 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibulky oloupeme, salát pokrájíme na proužky a společně s hráškem vysypeme do hrnce.
-
2
Přidáme koření, máslo, cukr a sůl,opepříme a přilijeme 150ml studené vody.
-
3
Za občasného míchání přivedeme k varu a necháme 30 minut dusit.
-
4
Před podávání vyjmeme koření a dochutíme dle potřeby. Servírujeme posypané nasekaným kerblíkem.