Pečené uzené s lepenicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 643 kcal
- Sacharidy 22 g
- Tuky 52 g
- Sodík 31 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 22 g
- Cholesterol 5.8 mg
- Draslík 701.5 mg
- Vláknina 9960.5 mg
- Vitamín A 9960.5 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 44.2 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso vložíme do pekáče se sádlem a nakrájenou cibulí, posypeme kmínem, podlijeme vodou a dáme péct.
-
2
Zelí podlijeme vodou a uvaříme.
-
3
Oloupané a nakrájené brambory uvaříme v osolené vodě.
-
4
Z uvařeného zelí a brambor slijeme vodu, trochu vody dáme stranou.
-
5
Uvařené brambory rozšťoucháme, smícháme je se zelím a promícháme. Podle potřeby přidáme vodu, kterou jsme dali stranou.
-
6
Směs by měla být hustá.