Kysané zelí po balkánsku - předkrm
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 73 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 7 g
- Sodík 5 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 134.2 mg
- Vláknina 2749 mg
- Vitamín A 2749 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 23.8 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vezmeme 1/4 hlávky kysaného hlávkového zelí, které pokrájíme na tenké nudličky nebo menší kousky. Zelí polijeme olivovým olejem, promícháme a servírujeme v miskách.
-
2
Každou porci posypeme sladkou, nahrubo mletou paprikou.