Kuře v zelí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Zelí kysané
  • 250 ml Smetana 33% (šlehačka)
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Kuře
  • 1 špetka Kmín celý
  • 20 dkg Anglická slanina
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1375 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 108 g
  • Sodík 918 mg
  • Bílkoviny 88 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 421.5 mg
  • Draslík 1153.2 mg
  • Vláknina 4760.5 mg
  • Vitamín A 4760.5 mg
  • Vitamín B6 1.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 53.7 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do pekáče rozložíme kysané zelí a přikryjeme ho plátky anglické slaniny.

  • 2

    Kuře naporcujeme.

  • 3

    Jednotlivé porce osolíme, okmínujeme.

  • 4

    Porce dáme na zelí a zalijeme šlehačkou.

  • 5

    Vše pečeme do změknutí.

Komentáře k receptu