Uherské kuře v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 229 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 7 g
- Sodík 398 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 79.4 mg
- Draslík 824.3 mg
- Vláknina 5204.3 mg
- Vitamín A 5204.3 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 60.7 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme omyté, nakrájené zelí, mírně podlijeme vodou a vaříme doměkka.
-
2
Omytá kuřecí prsa osolíme a zabalíme do alobalu potřeného máslem. Maso upečeme v troubě doměkka.
-
3
Na talíře upravíme zelí, na ně položíme maso a vše přelijeme zahřátým jogurtem okořeněným pepřem a mletou paprikou.
-
4
Podáváme s vařenými bramborami.