Hlávkový salát dušený s hráškem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 165 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 7 g
- Sodík 162 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 9.6 mg
- Draslík 244.1 mg
- Vláknina 13656 mg
- Vitamín A 13656 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 40 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V kastrole rozpustíme máslo, přidáme hrášek a omytý, na proužky nakrájený hlávkový salát. Podlijeme trochou vody a pod pokličkou dusíme doměkka.
-
2
Nakonec podle chuti osolíme a osladíme.
-
3
Podáváme s vařenými bramborami.