Čochašbili

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Cibule
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 10 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 100 g Rajčata
  • 5 g Petržel - nať
  • 40 g Protlak rajčatový
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.5 ks Kuře
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1041 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 72 g
  • Sodík 495 mg
  • Bílkoviny 81 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 330.8 mg
  • Draslík 958.7 mg
  • Vláknina 2144.5 mg
  • Vitamín A 2144.5 mg
  • Vitamín B6 1.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 18.5 mg
  • Vitamín E 1.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 15.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté porce kuřete osolíme, opepříme a opečeme na másle. Zaprášíme moukou a znovu opečeme. Potom přidáme rajčatový protlak, podlijeme vývarem (nebo vodou) a dusíme doměkka.

  • 2

    K měkkému masu přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a oloupaná, na dílky nakrájená rajčata.

  • 3

    Při podávání pokrm sypeme nasekanou petrželovou natí.

Komentáře k receptu