Pečený hermelín

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Šunkový salám
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Rajčata
  • 4 ks Sýr Hermelín (Camember, Encián)
  • 1 ks Paprika zelená
  • 4 polévková lžíce Hořčice plnotučná
  • 2 polévková lžíce Kečup ostrý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 404 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 28 g
  • Sodík 100 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 60 mg
  • Draslík 162.7 mg
  • Vláknina 2438.1 mg
  • Vitamín A 2438.1 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 21 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Plech vyložíme pečicém papírem.

  • 2

    Hermelíny podélně rozkrojíme na 3 plátky jako dort. Cibuli, očištěnou papriku, rajčata a salám nakrájíme na tenká kolečka. Cibuli, papriku, rajčata a salám rozdělíme na osm částí.

  • 3

    Spodní díl hermelínu potřeme hořčicí, poklademe kolečky salámu, cibule papriky a rajčete. Osolíme a opepříme.

  • 4

    Přiklopíme druhým plátkem hermelínu, potřeme kečupem, poklademe plátky papriky, cibule, salámu a rajčete. Osolíme a opepříme.

  • 5

    Přiklopíme vrchní díl hermelínu, spíchneme párátky a klademe na plech.

  • 6

    V troubě předehřáté na 150 °C pečeme zhruba 7-10 minut.

Komentáře k receptu