Rajčatový salát s tuňákem, bílými fazolemi a salsou verde
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 200 kcal
- Sacharidy 27 g
- Tuky 3 g
- Sodík 942 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 27 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 558.6 mg
- Vláknina 15237.5 mg
- Vitamín A 15237.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.7 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Okurku podélně rozpůlíme a odstraníme semínka. Nakrájíme ji na plátky.
-
2
Fazole slijeme a promícháme je s nakrájenou okurkou. Přidáme s na větší kostky nakrájenými rajčaty, cibulí nakrájenou na plátky, olivovým olejem, octem a podle chuti přidáme sůl a pepř.
-
3
Rozdělíme na talíře a přidáme salsu verde.
-
4
Podáváme.