Sendvič
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1002 kcal
- Sacharidy 95 g
- Tuky 52 g
- Sodík 973 mg
- Bílkoviny 42 g
- Uhlovodany 71 g
- Cholesterol 493.4 mg
- Draslík 621 mg
- Vláknina 13200 mg
- Vitamín A 13200 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.4 mg
- Vitamín E 1.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Plátky chleba opečeme v toastovači. Mezitím uvaříme vejce natvrdo.
-
2
Spodní plátek chleba potřeme trochou majonézy, přidáme listy salátu, uvařené vejce nakrájené na plátky a znovu potřeme majonézou.
-
3
Přidáme druhý plátek chleba, přidáme kolečka rajčat a opečenou slaninku, kterou potřeme zbylou majonézou. Přiklopíme posledním plátkem chleba.
-
4
Sendvič stlačíme a rozkrojíme na 4 díly.
Komentáře k receptu
- bruschetta
- 04.02.2017 17:40:05
Tak trošku jako anglická snídaně - toast, vejce a slanina . Poměrně kalorická, ale před fyzicky náročným dnem dobrá. Musím ale zkritizovat špatný poměr surovin. Na 3 plátky toastového chleba si neumím představit celá 2 vejce (stačily mi 4 plátky), 4 plátky slaniny (2 malé postačí) a celé rajče. Také majonézy jsem dala mnohem méně, 2 lžíce jsou tak na porci pro 4 osoby. Jinak je ale toast chutný.
Odpovědět