Olomoucké zapečené filé
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 348 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 14 g
- Sodík 981 mg
- Bílkoviny 79 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 18 mg
- Draslík 377.7 mg
- Vláknina 4375 mg
- Vitamín A 4375 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 17.9 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 19.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka, rajčata omyjeme a nakrájíme na plátky. Pekáč vymažeme máslem, na dno rozložíme plátky cibule a rajčat a na ně vložíme porce ryby. Osolíme, posypeme kmínem a na kousky nakrájenými tvarůžky. Zapečeme ve středně vyhřáté troubě 20 minut.