Ančovičky s vejci a parmazánem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 268 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 15 g
- Sodík 2965 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 247.3 mg
- Draslík 505 mg
- Vláknina 2417 mg
- Vitamín A 2417 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9 mg
- Vitamín E 2.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vejce uvaříme na tvrdo, rozkrájíme podélně na čtvrtky, osolíme a poklademe na talíř, který jsme před tím vyložili natrhanými listy salátu. Přidáme přepůlená cherry rajčátka, půlky ančoviček a posypeme kapary. Navrch salátu naloupeme Parmazán (použijeme škrabku na brambory) a podáváme.