Rajčatový salát s ředkvičkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 50 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 4 g
- Sodík 102 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 163.5 mg
- Vláknina 2036 mg
- Vitamín A 2036 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.3 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rajčata spaříme a oloupeme. Nakrájíme na kostičky, omyté ředkvičky na plátky a cibuli na kolečka. Na talířky položíme listy hlávkového salátu, na ně položíme kousky rajčat a ředkviček, navrch trochu cibule, osolíme, zakapeme olejem a citronovou šťávou.
-
2
Salát podáváme vychlazený.