Mořský ďas s fazolkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 207 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 11 g
- Sodík 89 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 15.6 mg
- Draslík 481.8 mg
- Vláknina 4742.3 mg
- Vitamín A 4742.3 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.8 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Připravíme si všechny suroviny. Opláchnutý pórek nakrájíme na kolečka. Zázvor nastrouháme a lusky pokrájíme na polovinu. Ryby nakrájíme na cca 2 cm velké kousky a vyndáme z nich kosti.
-
2
Wok pánev rozpálíme a přidáme do pánve olej. Prolisujeme do woku česnek a přidáme zázvor. Po minutě přidáme rybu, po další minutě fazolky. Dusíme tři minuty za stálého míchání. Poté přidáme pórek a vše zalijeme sójovou omáčkou a dochutíme solí s pepřem dle vlastní chuti. Vše už jen rozdělíme na talíře a ihned podáváme.