Kapustovo-pórkový guláš
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 664 kcal
- Sacharidy 120 g
- Tuky 8 g
- Sodík 269 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 26 g
- Cholesterol 13 mg
- Draslík 335.3 mg
- Vláknina 6453.5 mg
- Vitamín A 6453.5 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22.5 mg
- Vitamín E 1.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Pórek a kapustu očistíme a nakrájíme na nudličky. Vložíme do kastrolu, osolíme, okořeníme, přidáme kousek másla a podlijeme vývarem. Zeleninu dusíme téměř doměkka.
-
2
Pokrm zahustíme hladkou moukou a ještě chvíli povaříme.
-
3
Guláš podáváme s vařenými těstovinami a každou porci posypeme nastrouhaným sýrem smíchaným s nasekaným česnekem.