Zeleninová pánev

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Brokolice
  • 150 g Cuketa
  • 100 g Pórek
  • 150 g Fazolové lusky zelené
  • 150 g Zelí čínské
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 kávová lžička Provensálské koření
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Paprika červená
  • 4 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 110 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 126 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 17 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 561 mg
  • Vláknina 9088.1 mg
  • Vitamín A 9088.1 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 106 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, česnek na plátky. Zeleninu očistíme a opláchneme. Fazolky a brokolici nakrájíme na kousky, ostatní zeleninu na nudličky.

  • 2

    Na oleji zpěníme cibuli s česnekem, přidáme zeleninu, sůl, pepř, koření a orestujeme.

Komentáře k receptu