Šašlik

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 600 g Kuřecí prsa
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Cibule
  • 1 ks Paprika žlutá
  • 1 ks Paprika červená
  • 6 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 383 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 18 g
  • Sodík 365 mg
  • Bílkoviny 44 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 128 mg
  • Draslík 936.1 mg
  • Vláknina 3666.7 mg
  • Vitamín A 3666.7 mg
  • Vitamín B6 1.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 79.9 mg
  • Vitamín E 2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Papriky zbavíme semínek, omyjeme a nakrájíme na čtverečky. Oloupanou cibuli nakrájíme na měsíčky. Omyté a osušené maso nakrájíme na čtverce.

  • 2

    Na jehly napichujeme střídavě maso, cibuli a papriku.

  • 3

    Na pánvi rozpálíme olej, vložíme na něj špízy a opékáme. Až se maso zatáhne, ze všech stran osolíme a dosmažíme na mírném ohni, zhruba 5 minut.

Komentáře k receptu