Japonská jehla
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 407 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 23 g
- Sodík 154 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 236.5 mg
- Draslík 584.7 mg
- Vláknina 2262.5 mg
- Vitamín A 2262.5 mg
- Vitamín B6 1.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 62.6 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Česnek oloupeme a prolisujeme. Kuřecí maso a játra nakrájíme na středně velké kousky. Z kapií vyjmeme semínka a nakrájíme ji na kostičky. Smícháme suroviny na marinádu, kterou zalijeme kuřecí maso a játra, vložíme do chladničky a necháme několik hodin marinovat.
-
2
Kuřecí maso, játra a papriku střídavé napichujeme na jehly a 10 minut je grilujeme na grilu potřeném olejem. Špízy pravidelně potíráme marinádou.