Mrkvová polévka s nudlemi a tofu

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Nudle vaječné
  • 150 g Mrkev kořen
  • 150 g Sýr sójový - Tofu
  • 500 ml Voda pitná
  • 3 kávová lžička Vegeta
  • 0.28 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 149 kcal
  • Sacharidy 22 g
  • Tuky 89 g
  • Sodík 10 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 18 g
  • Cholesterol 21 mg
  • Draslík 61 mg
  • Vláknina 5782.5 mg
  • Vitamín A 5782.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mrkev oloupeme, jemně nastrouháme, orestujeme na rozpáleném oleji, přidáme Vegetu, zamícháme a zalijeme vodou, vaříme asi 10 minut.

  • 2

    Nudle uvaříme v osolené vodě, slijeme, přidáme do polévky. Nakonec vložíme nadrobno nakrájené Tofu a nasekanou petrželku. Necháme prohřát asi 5 minut.

Komentáře k receptu