Husí drůbky s kedlubnami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 160 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Slanina vepřová
  • 50 g Máslo čerstvé
  • 120 g Cibule
  • 1000 g Husí drůbky
  • 12 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 50 g Rajčata
  • 500 g Kedlubna
  • 20 ml Olej olivový
  • 1000 ml Vývar slepičí
  • 1 ks Bylinky čerstvé - svazek
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 764 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 38 g
  • Sodík 1401 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 49 mg
  • Draslík 417.1 mg
  • Vláknina 6548.8 mg
  • Vitamín A 6548.8 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 30.1 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 14.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Slaninu a cibuli pokrájíme na drobné kousky a osmahneme na rozpálené pánvi.

  • 2

    Olej necháme rozpálit, přidáme drůbky a osmažíme dozlatova, zaprášíme moukou.

  • 3

    Vše podlijeme vývarem. Přimícháme pokrájenou cibuli, slaninu, bylinky, kedlubny, rajčata.

  • 4

    Podle chuti osolíme, opepříme a vaříme přiklopené 120 minut.

Komentáře k receptu