Zeleninová pánev
Suroviny
- 150 g Brokolice
- 150 g Cuketa
- 100 g Pórek
- 150 g Fazolové lusky zelené
- 150 g Zelí čínské
- 0.5 kávová lžička Sůl
- 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
- 1 kávová lžička Provensálské koření
- 1 ks Cibule
- 2 ks Paprika červená
- 4 stroužek Česnek
- 2 polévková lžíce Olej rostlinný
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 110 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 4 g
- Sodík 126 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 561 mg
- Vláknina 9088.1 mg
- Vitamín A 9088.1 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 106 mg
- Vitamín E 1.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, česnek na plátky. Zeleninu očistíme a opláchneme. Fazolky a brokolici nakrájíme na kousky, ostatní zeleninu na nudličky.
-
2
Na oleji zpěníme cibuli s česnekem, přidáme zeleninu, sůl, pepř, koření a orestujeme.