Teplý bramborový salát s jarními cibulkami a koriandrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 158 kcal
- Sacharidy 36 g
- Tuky 4 g
- Sodík 333 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 57.4 mg
- Vláknina 5694.7 mg
- Vitamín A 5694.7 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.2 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V kastrolu rozehřejeme olivový olej, vsypeme omyté, podélně rozkrojené nové brambory, osolíme je a restujeme 5 minut.
-
2
Potom přidáme nadrobno nakrájené jarní cibulky, nasekané stroužky česneku a ještě chvíli restujeme.
-
3
Přilijeme vodu, přiklopíme pokličkou a za občasného míchání zvolna vaříme, až brambory změknou.
-
4
Odstavíme z plotny a přidáme šťávu z limetky, nasekaný korinadr, osolíme a můžeme ještě pokapat olivovým olejem.
-
5
Salát podáváme teplý, ozdobený dílky limetky a nasekanou chilli papričkou.