Štika namodro

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Štika obecná
  • 150 g Máslo čerstvé
  • 750 ml Voda pitná
  • 100 ml Ocet kvasný lihový
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Pepř černý celý
  • 1 ks Cibule
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 370 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 32 g
  • Sodík 203 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 105 mg
  • Draslík 53.9 mg
  • Vláknina 1578.8 mg
  • Vitamín A 1578.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.1 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 42.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do kastrolu nalijeme 750 ml vody a 100 ml octa, osolíme, přidáme celý pepř, přivedeme k varu.

  • 2

    Vložíme porce štičího masa a 6 - 8 minut vaříme.

  • 3

    V kastrolku rozpustíme máslo, kterým rybu před podáváním poléváme.

Komentáře k receptu