Krétský vaječný salát

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 22 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 ml Voda pitná
  • 150 ml Dresink Vinaigrette
  • 6 ks Vejce slepičí
  • 8 ks Cibulka jarní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 245 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 753 mg
  • Bílkoviny 12 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 368 mg
  • Draslík 233.9 mg
  • Vláknina 1872 mg
  • Vitamín A 1872 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.8 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme, oloupeme a nakrájíme na kolečka.

  • 2

    Očištěné jarní cibulky rozpůlíme a část natě nasekáme.

  • 3

    Do salátové mísy střídavě vrstvíme nakrájená vejce a cibulky. Zalijeme vinaigrettou a podáváme.

Komentáře k receptu